• Villa Täby
  Elastolit R01
  110 m²
  01 oktober 2015
 • Villa Södertälje
  Elastolit R01
  220 m²
  21 juni 2015
 • Villa Fruängen
  Elastolit R01
  230 m²
  11 juni 2015
 • Terrass Sollentuna
  YEP6000
  90 m²
  10 juni 2015
 • Garagetak Sollentuna
  Elastolit R01
  50 m²
  12 maj 2015

Material & Garantier

Vi arbetar med Sveriges äldsta tillverkare av bitumenösa tätskikt för tak som har tillverkat takpapp sedan 1889 i Höganäs. Ett nytt tak är inte starkare än den svagaste länken. Och på våra tak finns inga svaga länkar. I listan nedan finner du vilka materialleverantörer vi arbetar med och länkar till företagens hemsidor. Där finner ni all dokumentation ni kan behöva i era projekt. Allt från produktdata, säkerhetsdatablad och annan information som kan vara av vikt.

Vi är ansvarsförsäkrade genom Trygg-Hansa upp till tio miljoner.

Trebolit utvecklar och marknadsför tätskiktsprodukter och andra byggprodukter speciellt anpassade för den svenska marknaden och det nordiska klimatet. Vi startade vår verksamhet redan 1889, vilket innebär att vi är Sveriges äldsta företag i branschen. Därför kan vi lugnt påstå att vi mer än väl vet vad som krävs för att producera tätskikt som ger lång och trygg livslängd. Alla våra tätskiktssystem omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ genom samarbete med auktoriserade takentreprenörer och AB Tätskiktsgarantier i Norden.
På Paroc har vi utvecklat vårt produktionskunnande sedan 1930-talet. I dag är vi den ledande leverantören av isolering i Finland, Sverige och Baltikum. Våra produkter, som säljs under varumärket PAROC® och levereras i paket märkta med de lättigenkännliga röd-vita ränderna, omfattar byggisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter. Vi utvecklar och leder byggkoncept, från energisparande renoveringar till passivhus, som sänker husens energiförbrukning och utsläpp, samtidigt som de höjer boendekomforten.
Jackofoam® (XPS) och Jackopor® (EPS) – miljövänlig isolering. Ökad användning av isolering är både lönsamt och bra för klimatet. Jackofoam® var världens första kommersiellt tillgängliga isoleringsskiva av extruderad polystyren, med en stor andel recirkulerat material, ofta kallad "miljöskivan". Jackofoam® och Jackopor® är organiska produkter och därmed brännbara. Jackon arbetar kontinuerligt med att utveckla mer miljövänliga produkter.
Det välkända varumärket Gullfiber skapades 1967 men redan 1963 inledde detBillesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Att hushålla med jordens energiresurser har blivit en allt viktigare angelägenhet och Saint-Gobain ISOVER finns idag i den absoluta framkanten när det gäller att tillhandahålla effektiva isolerlösningar.